Zeleninové carpaccio

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g okurka salátová
    • 1
      ks kedlubna
    • 1
      svazek pažitka
    • 6
      lžíce vinný ocet
    • 1
      lžíce hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • 6
      lžíce rostlinný olej
    • 40
      g sýr
    • 100
      g hlávkový salát

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Okurku a oloupanou kedlubnu nakrájíme na velmi tenké plátky. Salát opláchneme a natrháme na kousky. Pažitku najemno posekáme. Ocet smícháme s hořčicí, solí a pepřem. Po částech vmícháme olej, přidáme pažitku a nakonec parmazán. Okurku, kedlubnu a hlávkový salát upravíme na talíře a přelijeme dresinkem.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.