Autor:

Zeleninové carpaccio

Střední
Ingredience
Okurka salátová 300 g
Kedlubna 1 ks
Pažitka 1 svazek
Vinný ocet 6 lžíce
Hořčice 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Rostlinný olej 6 lžíce
Sýr 40 g
Hlávkový salát 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Okurku a oloupanou kedlubnu nakrájíme na velmi tenké plátky. Salát opláchneme a natrháme na kousky. Pažitku najemno posekáme. Ocet smícháme s hořčicí, solí a pepřem. Po částech vmícháme olej, přidáme pažitku a nakonec parmazán. Okurku, kedlubnu a hlávkový salát upravíme na talíře a přelijeme dresinkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Zeleninové carpaccio

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web