Autor:

Zelenina na kari

Střední
Ingredience
Řapíkatý celer 400 g
Mrkev 200 g
Cibule 1 ks
Rajčata 4 ks
Mungo - klíčky 200 g
Máslo 2 lžíce
Kari 1/2 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Zeleninový vývar 200 ml
Smetana ke šlehání 100 ml
Škrobová moučka 2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Celer nakrájíme na kousky, mrkev na plátky, cibuli a rajčata na měsíčky. Výhonky mungo přebereme. Na rozehřátém másle opečeme celer, mrkev a cibuli, poprášíme kari kořením a opražíme, zředíme vývarem a dusíme asi 10 minut.

Asi 3 minuty před koncem dušení přidáme k zelenině rajčata i výhonky a směs dobře prohřejeme.

Smetanu rozmícháme se škrobovou moučkou a zeleninu zahustíme. Dochutíme zbytkem kari, solí a pepřem.

Podáváme s rýží nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Domácí pizza na plech krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Zelenina na kari

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web