Zelené mole

Hodnocení:

Moje:

20 minut
3
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g drůbeží maso
    • 2,5
      hrnek omáčka ze zelených rajčat
    • rýže
    • 1
      ks hlávkový salát
    • 200
      ml zakysaná smetana
    • zelená chilli paprička podle potřeby
    • petrželka
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na plátky nebo na kostičky a v omáčce prohřejeme za občasného míchání asi 5 až 10 minut. Prohřátý pokrm osolíme, na talíře dáme velké celé listy hlávkového salátu a pokrm na ně naklademe.
2
Zdobíme drobně trhaným hlávkovým salátem, zelenými chilli papričkami a smetanou.
3
Podáváme s rýží sypanou sekanou petrželkou nebo natí koriandru.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.