Autor:

Zelené mole

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Drůbeží maso 600 g
Omáčka ze zelených rajčat 2,5 hrnek
Rýže  
Hlávkový salát 1 ks
Zakysaná smetana 200 ml
Zelená chilli paprička
podle potřeby
 
Petrželka  
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso nakrájíme na plátky nebo na kostičky a v omáčce prohřejeme za občasného míchání asi 5 až 10 minut. Prohřátý pokrm osolíme, na talíře dáme velké celé listy hlávkového salátu a pokrm na ně naklademe.
Zdobíme drobně trhaným hlávkovým salátem, zelenými chilli papričkami a smetanou.
Podáváme s rýží sypanou sekanou petrželkou nebo natí koriandru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jitrnice Domácí zabijačka. Recepty na skvělé pochoutky Články z

Komentáře k receptu: Zelené mole

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web