Autor:

Zelené mole

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Drůbeží maso 600 g
Omáčka ze zelených rajčat 2,5 hrnek
Rýže  
Hlávkový salát 1 ks
Zakysaná smetana 200 ml
Zelená chilli paprička
podle potřeby
 
Petrželka  
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso nakrájíme na plátky nebo na kostičky a v omáčce prohřejeme za občasného míchání asi 5 až 10 minut. Prohřátý pokrm osolíme, na talíře dáme velké celé listy hlávkového salátu a pokrm na ně naklademe.
Zdobíme drobně trhaným hlávkovým salátem, zelenými chilli papričkami a smetanou.
Podáváme s rýží sypanou sekanou petrželkou nebo natí koriandru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomazánka z pečeného česneku Báječná listopadová čtyřka Články z

Komentáře k receptu: Zelené mole

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web