Autor:

Zelené mole

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Drůbeží maso 600 g
Omáčka ze zelených rajčat 2,5 hrnek
Rýže  
Hlávkový salát 1 ks
Zakysaná smetana 200 ml
Zelená chilli paprička
podle potřeby
 
Petrželka  
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso nakrájíme na plátky nebo na kostičky a v omáčce prohřejeme za občasného míchání asi 5 až 10 minut. Prohřátý pokrm osolíme, na talíře dáme velké celé listy hlávkového salátu a pokrm na ně naklademe.
Zdobíme drobně trhaným hlávkovým salátem, zelenými chilli papričkami a smetanou.
Podáváme s rýží sypanou sekanou petrželkou nebo natí koriandru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Zelené mole

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web