Zelená pomazánka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • 2
      ks sýr Velké A petito
    • máslo Trocha
    • cibulová nať Čím víc natě, tím víc bude pomazánka zelená
    • 1
      ks brambory Velká uvařená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibulovou nať a uvařenou, oloupanou bramboru nakrájíme na drobno. Do mixéru vložíme sýr, máslo, cibulovou nať a nakrájenou bramboru.
2
Vše rozmixujeme a dochutíme solí. Mažeme na chleba.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • renatka
    renatka |

    24. 3. 2012 13:53

    :-[ úplně dobrý recept jsem ráda že se o něj dělíte s ostatními

  • Dana M.
    Dana M. |

    10. 5. 2005 07:40

    Listy z brambor bych raději neriskovala - jsou jedovaté, mohlo by být někomu hodně špatně ...

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    9. 5. 2005 16:08

    Domnívám se, že "Listy z cibule a brambor nakrájíme na drobno." Znamená, že cibulovou nať a 1 velký uvařený brambor nakrájíme na drobno. Recept jsem poupravila tak, aby byl srozumitelnější.

  • marcela slamdeckova
    marcela slamdeckova |

    9. 5. 2005 15:58

    Jake listy z brambor???mohli by jste upresnit??