Autor:

Želatinový zákusek

Střední
Těsto
Cukr krupice 150 g
Vejce 4 ks
Polohrubá mouka 160 g
Prášek do pečiva 1/2 balení
Náplň
Smetana ke šlehání
31%
2 kelímek
Zakysaná smetana
11%
2 kelímek
Ztužovač šlehačky 1 ks
Vanilkový cukr 3 balení
želatina
Voda 1 l
Tang
pomerančový
1 balení
Vanilkový cukr 1 balení
Vanilkový pudink 2 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Vše na těsto smícháme a vylijeme na vyšší plech, rovnoměrně rozprostřeme a dáme péct do vyhřáté trouby na 200 stupňů asi 15 minut. Po upečení necháme vychladnout.

Smetanu vyšleháme mixérem do zhoustnutí se ztužovačem, přidáme vanilkové cukry, po vyšlehání ručně vmícháme zakysané smetany a rozprostřeme na těsto.

Želatina: 1 l studené vody dáme do hrnce, odebereme deci a rozmíchame v ní puding, v hrnci rozmícháme tang s vanilkovým cukrem a dáme vařit. Po asi 5 minutách přidáme rozmíchaný puding a míchame do zhoustnutí. Želatinu poléváme naběračkou náplň, necháme vychladnout a dáme ztuhnout do lednice.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Odpalované pusinky s pomerančovým krémem Kouzelné plody citrusů Články z

Komentáře k receptu: Želatinový zákusek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web