Autor:

Žebrácký biftek

Snadné
Ingredience
Vepřové kotlety
větší
1 ks
Nakládané okurky
menší
1 ks
Cibule
menší
1/2 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Sýr 20 g
Hořčice 1 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotletu naklepeme, osolíme a opepříme a usmažíme na oleji. Okurku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky a smícháme. Kotletu vyjeme z omastku, potřeme hořčicí, posypeme směsí cibule s okurkou, další vrstva je strouhaný sýr a nakonec polijeme kečupem, který jsme prohřáli ve výpeku na pánvi. Podává se s vařenými bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Odpalované pusinky s pomerančovým krémem Kouzelné plody citrusů Články z

Komentáře k receptu: Žebrácký biftek

Komentáře

  1. Jirka Kodad   24.10.2009 | 12:08 | reagovat |

    Velmi dobre. Zebraka ja muzuale nedavam tam smes cibule a okurky a ani kecup jinak bozi:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web