Autor:

Žebrácký biftek

Snadné
Ingredience
Vepřové kotlety
větší
1 ks
Nakládané okurky
menší
1 ks
Cibule
menší
1/2 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Sýr 20 g
Hořčice 1 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotletu naklepeme, osolíme a opepříme a usmažíme na oleji. Okurku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky a smícháme. Kotletu vyjeme z omastku, potřeme hořčicí, posypeme směsí cibule s okurkou, další vrstva je strouhaný sýr a nakonec polijeme kečupem, který jsme prohřáli ve výpeku na pánvi. Podává se s vařenými bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Žebrácký biftek

Komentáře

  1. Jirka Kodad   24.10.2009 | 12:08 | reagovat |

    Velmi dobre. Zebraka ja muzuale nedavam tam smes cibule a okurky a ani kecup jinak bozi:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web