Žebrácký biftek

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks vepřové kotlety větší
    • 1
      ks nakládané okurky menší
    • 0,5
      ks cibule menší
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 20
      g sýr
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotletu naklepeme, osolíme a opepříme a usmažíme na oleji. Okurku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky a smícháme. Kotletu vyjeme z omastku, potřeme hořčicí, posypeme směsí cibule s okurkou, další vrstva je strouhaný sýr a nakonec polijeme kečupem, který jsme prohřáli ve výpeku na pánvi. Podává se s vařenými bramborami.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Jirka Kodad
    Jirka Kodad |

    24. 10. 2009 12:08

    Velmi dobre. Zebraka ja muzuale nedavam tam smes cibule a okurky a ani kecup jinak bozi:-)