Žebírka na zelí a černém pivu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: HONZA

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřová žebírka
    • kysané zelí
    • máslo
    • pivo - černé
    • cibule nakrájená
    • mletá sladká paprika
    • uzený špek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Žebírka (osolená, opepřená, posypaná paprikou) osmažíme na másle spolu s nakrájenou cibulí.
2
2. Podléváme černým pivem a podusíme.
3
3. Do pekáče přidáme kostičky uzeného špeku, na ně kysané zelí, žebírka, pivo a dusíme do změknutí zelí.
Zařazení: Maso Pokrmy Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.