Autor:

Žebírka na zelí a černém pivu

Snadné
Ingredience
Vepřová žebírka  
Kysané zelí  
Máslo  
Pivo - černé  
Cibule
nakrájená
 
Mletá sladká paprika  
Uzený špek  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Vepřové

1. Žebírka (osolená, opepřená, posypaná paprikou) osmažíme na másle spolu s nakrájenou cibulí.
2. Podléváme černým pivem a podusíme.
3. Do pekáče přidáme kostičky uzeného špeku, na ně kysané zelí, žebírka, pivo a dusíme do změknutí zelí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Žebírka na zelí a černém pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web