Autor:

Žebírka na zelí a černém pivu

Snadné
Ingredience
Vepřová žebírka  
Kysané zelí  
Máslo  
Pivo - černé  
Cibule
nakrájená
 
Mletá sladká paprika  
Uzený špek  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Vepřové

1. Žebírka (osolená, opepřená, posypaná paprikou) osmažíme na másle spolu s nakrájenou cibulí.
2. Podléváme černým pivem a podusíme.
3. Do pekáče přidáme kostičky uzeného špeku, na ně kysané zelí, žebírka, pivo a dusíme do změknutí zelí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Žebírka na zelí a černém pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web