Autor:

Žebírka na zelí a černém pivu

Snadné
Ingredience
Vepřová žebírka  
Kysané zelí  
Máslo  
Pivo - černé  
Cibule
nakrájená
 
Mletá sladká paprika  
Uzený špek  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Vepřové

1. Žebírka (osolená, opepřená, posypaná paprikou) osmažíme na másle spolu s nakrájenou cibulí.
2. Podléváme černým pivem a podusíme.
3. Do pekáče přidáme kostičky uzeného špeku, na ně kysané zelí, žebírka, pivo a dusíme do změknutí zelí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Špagety aglio olio Levné jednoduché večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Žebírka na zelí a černém pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web