Zdravá varianta plecko z vepříka

Hodnocení:

Moje:

80 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřová plec
    • cibule
    • olej
    • sůl
    • koření
    • provensálské bylinky
    • brokolice
    • rajčata
    • 1
      špetka vegeta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřovou plec nakrájíme na kostičky. Osmahneme na restované cibulce. Podlijeme vodou, přidáme koření, provensálske bylinky, špetku soli, vegetu. Až maso změkne přihodíme do kastrolku čerstvou brokolici. Chvíli podusíme, jestli třeba opět podlijeme vodou. Na závěr na směs masa a brokolice položíme čtvrtky rajčátka a chvíli přihřejeme. Důležité je brokolici a rajčátka nedusit dlouho. Nezahušťujeme, ponecháme ve vlastní šťávě.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Daniella O.
    Daniella O. |

    15. 10. 2010 21:35

    Co si mam predstavit pod pojmem "Koreni"??? Asi to bude 1 spetka Vegeta. Chudak autorka, administratori to opet vychytali. Vsechna cest :-X :-X :-X A z vyrazu jako spetka Vegeta se mi nedela dobre, chtelo by si to zopakovat prvni rocnik na zakladce =-O =-O =-O