Zbojnické kotlety II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej
    • 1
      lžička pálivá paprika mletá
    • 3
      ks feferonka
    • 5
      lžíce kečup - jemný
    • vývar
    • 3
      lžíce strouhaný křen

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety naklepeme a na okraji trošku nakrojíme, aby se nekroutily. Osolíme, opepříme. Potom je na oleji z obou stran prudce opečeme do zlatova, vyjmeme a udržujeme v teple. Do výpeku přidáme papriku, zpěníme, trochu podlejeme vývarem, přidáme nakrájené feferonky, kečup a necháme přejít varem. Kotlety přelejeme omáčkou a hustě posypeme křenem.
2
Podáváme s hranolky a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Hons
    Hons |

    3. 5. 2006 23:29

    To je paráda!