Autor:

Zbojnické kotlety II.

Snadné
Ingredience
Vepřové kotlety 4 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Olej  
Pálivá paprika
mletá
1 lžička
Feferonka 3 ks
Kečup - jemný 5 lžíce
Vývar  
Strouhaný křen 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotlety naklepeme a na okraji trošku nakrojíme, aby se nekroutily. Osolíme, opepříme. Potom je na oleji z obou stran prudce opečeme do zlatova, vyjmeme a udržujeme v teple. Do výpeku přidáme papriku, zpěníme, trochu podlejeme vývarem, přidáme nakrájené feferonky, kečup a necháme přejít varem. Kotlety přelejeme omáčkou a hustě posypeme křenem.

Podáváme s hranolky a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pikantní jehněčí špízky s česnekem a salát s fenyklem a rukolou Skvělé maso na jehlách Články z

Komentáře k receptu: Zbojnické kotlety II.

Komentáře

  1. Hons   03.05.2006 | 23:29 | reagovat | závadný

    To je paráda!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web