Autor:

Zbojnické kotlety II.

Snadné
Ingredience
Vepřové kotlety 4 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Olej  
Pálivá paprika
mletá
1 lžička
Feferonka 3 ks
Kečup - jemný 5 lžíce
Vývar  
Strouhaný křen 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotlety naklepeme a na okraji trošku nakrojíme, aby se nekroutily. Osolíme, opepříme. Potom je na oleji z obou stran prudce opečeme do zlatova, vyjmeme a udržujeme v teple. Do výpeku přidáme papriku, zpěníme, trochu podlejeme vývarem, přidáme nakrájené feferonky, kečup a necháme přejít varem. Kotlety přelejeme omáčkou a hustě posypeme křenem.

Podáváme s hranolky a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Zbojnické kotlety II.

Komentáře

  1. Hons   03.05.2006 | 23:29 | reagovat |

    To je paráda!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web