Závitky z aljašské tresky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
50 minut
5
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg filé z tresky aljašská
    • sůl
    • kečup - jemný
    • koření na ryby
    • máslo
    • plátkový sýr
    • paprika
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí filety osolíme, popřípadě zakápneme citronovou šťávou, posypeme kořením na ryby, potřeme kečupem. Poté na každy filet dáme kousek plátkového sýru a na něj proužky čerstvé nebo sterilované papriky (nejlépe 2 barvy) a snítek petrželky. Potom filet stočíme v závitek a spíchneme páratky, vložíme do zapékací misky vymazané máslem a pečeme asi 30 minut (na 200 °C) dle potřeby mírně podléváme vodou s vegetou.
2
Podáváme s bramborovou kaší, brambory, hranolky (co kdo má rád) a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    3. 11. 2007 12:23

    zajímé určitě vyzkouším