Autor:

Závitky z aljašské tresky

50 minut PT0H50M
Střední
Porce: 5
Ingredience
Filé z tresky
aljašská
1 kg
Sůl  
Kečup - jemný  
Koření
na ryby
 
Máslo  
Plátkový sýr  
Paprika  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybí filety osolíme, popřípadě zakápneme citronovou šťávou, posypeme kořením na ryby, potřeme kečupem. Poté na každy filet dáme kousek plátkového sýru a na něj proužky čerstvé nebo sterilované papriky (nejlépe 2 barvy) a snítek petrželky. Potom filet stočíme v závitek a spíchneme páratky, vložíme do zapékací misky vymazané máslem a pečeme asi 30 minut (na 200 °C) dle potřeby mírně podléváme vodou s vegetou.
Podáváme s bramborovou kaší, brambory, hranolky (co kdo má rád) a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Závitky z aljašské tresky

Komentáře

  1. Anonym   03.11.2007 | 12:23 | reagovat | závadný

    zajímé určitě vyzkouším

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web