Autor:

Závitky z aljašské tresky

50 minut PT0H50M
Střední
Porce: 5
Ingredience
Filé z tresky
aljašská
1 kg
Sůl  
Kečup - jemný  
Koření
na ryby
 
Máslo  
Plátkový sýr  
Paprika  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybí filety osolíme, popřípadě zakápneme citronovou šťávou, posypeme kořením na ryby, potřeme kečupem. Poté na každy filet dáme kousek plátkového sýru a na něj proužky čerstvé nebo sterilované papriky (nejlépe 2 barvy) a snítek petrželky. Potom filet stočíme v závitek a spíchneme páratky, vložíme do zapékací misky vymazané máslem a pečeme asi 30 minut (na 200 °C) dle potřeby mírně podléváme vodou s vegetou.
Podáváme s bramborovou kaší, brambory, hranolky (co kdo má rád) a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bylinky Zelené bylinky na jarním stole Články z

Komentáře k receptu: Závitky z aljašské tresky

Komentáře

  1. Anonym   03.11.2007 | 12:23 | reagovat |

    zajímé určitě vyzkouším

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web