Závitky se zelím II.

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso
    • kysané zelí
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka
    • cukr
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, pokapeme olejem a necháme odležet. Slaninu nakrájíme na kostičky, necháme rozškvařit, přidáme kyselé zelí, trochu osladíme a malinko podusíme. Zelí dáme na plátky, zabalíme, spíchneme páráky a dáme do vymaštěného pekáče. Chvíli pečeme nepřikryté, poté maso poprášíme hladkou moukou, podlijeme vodou a pečeme doměkka. Při pečení závitky obracíme.
2
Příloha: kyselé zelí a bramborový knedlík.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.