Autor:

Závitky plněné houbami po italsku

180 minut PT0H180M
Střední
Ingredience
Roštěná
Nízký roštěnec
800 g
Sůl  
Pepř mletý  
Rostlinný olej 4 lžíce
Bílé víno 0,13 l
Petrželka  
Olej 5 lžíce
Čerstvé houby 200 g
Máslo 40 g
Cibule 30 g
Žloutek 2 ks
Slanina 40 g
Strouhanka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnec nařízneme, tence naklepeme, opepříme, dáme do misky, posypeme petrželkou, polijeme vínem a olejem a chladíme tak 3 hodiny. V kastrolu orestujeme na másle cibuli, přidáme houby nakrájené na plátky, sůl, pepř a podusíme. Necháme prochladnout a přidáme syrové žloutky, slaninu na kostičky a zahustíme strouhankou. Maso osolíme, potřeme směsí, zavineme a nití uvážeme. V kastrole rozehřejeme olej, přidáme závitky, pečeme asi 30 minut a poléváme marinádou.

Jako příloha se hodí makaróny nebo rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: Závitky plněné houbami po italsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web