Autor:

Závin z listového těsta se zelím

Střední
Ingredience
Klobása 2 ks
Listové těsto 1 balení
Kysané zelí 1 balíček
Cibule  
Špek  
Hladká mouka  
Strouhanka  
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Zelí uvařím, rozškvařím špek, přidám drobně nakrájenou cibulku, nechám trošku zezlátnout, přisypu mouku a zahustím tím to zelí(nesmí v něm být moc vody). Těsto vyválím jako na štrůdl, posypu strouhankou, rozetřu zelí a posypu klobásou nakrájenou na kostičky.

Zabalím, potřu rozšlehaným vejcem a peču asi 5 až 10 minut dozlatova. Hotové propíchám vidličkou, aby vyšla pára. Jak teplý tak i studený je výborný.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hovězí hamburger Domácí hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Závin z listového těsta se zelím

Komentáře

  1. Ivana Šlapáková   11.09.2009 | 19:20 | reagovat | závadný

    Jo zapomněla jsem, že je možno na škvarečky libové dát osmažit i cibulku.

  2. Ivana Šlapáková   11.09.2009 | 19:18 | reagovat | závadný

    Udělám uzené škvarečky, na tom podusím zeli. Nechám vychladnout.Na vyválené líst. těsto rozprostřu zelí, pokladu šunk. salámem, nastrouhám sýr. Zabalím, potřu vejcem a upeču do zlatova. To je dobrota.

  3. Majka Rončáková   09.09.2009 | 13:32 | reagovat | závadný

    Dávám vymačkané syrové zelí, aby drželo tvar, přidám nastrouhaný brambor, osmaženou cibulku a dobrou kobásu, třeba i dva druhy, nebo z uzených uvařených kostí obrané maso.

  4. Jana Šimanová   09.09.2009 | 10:58 | reagovat | závadný

    Květo peču zprudka, protože zelí je už uvařené a stačí nechat zezlatnout jenom povrch.Troubu mám už rozpálenou.

  5. Květa -   09.09.2009 | 9:36 | reagovat | závadný

    Pečete 5 až 10 minut? Není to málo? Moc se mně to nezdá, za 5 minut upečený štrůdl z listového těsta?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web