Autor:

Závin s červeným zelím

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Listové těsto 500 g
Uzenina
šunka, uzené, salám
200 g
Hermelín 100 g
Sýr 200 g
Červené zelí
kysané
500 g
Cibule
větší
1 ks
Vejce
na potření
1 ks
Kečup  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Z listového těsta rozválet dvě placky. Každou potřít kečupem a posypat najemno krájenou cibulí. Poté rozprostřít červené zelí, posypat nastrouhaným sýrem a přidat na kostičky nakrájenou uzeninu. Nahoru položit plátky hermelínu. Opatrně zavinout a dát na plech s pečícím papírem. Potřít záviny rozšlehaným vejcem a péct v rozpálené troubě na 220 st., po 5 minutách teplotu stáhnout na 200 st. Dopéct do zlatova. Výborné jako chuťovka k odpolednímu posezení, mně víc chutnal závin za studena.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Závin s červeným zelím

Komentáře

  1. Lenka   08.02.2011 | 15:37 | reagovat |

    A jaký je rozdíl,když použiji klasické kysané zelí?Asi žádný,proto mám pocit,že tento receot už tady je.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web