Autor:

Zavářka do polévky z Hrašky

Snadné
Ingredience
Hraška
hrachová směs na obalování
1 balení
Petrželová nať 1 lžíce
Voda  

Postup přípravy:

Hrašku smícháme s vodou, abychom dostali těsto husté jako na halušky. Přidáme sekanou nať.

Potom: a) Do horkého oleje vhazujeme přes struhadlo s velkými otvory (nebo lžičkou, kdo má rád jak velké halušky) halušky, které smažíme. Dáváme do hotové polévky při servírování nebo můžeme vložit i do dušené zeleniny.

b) Halušky stejným způsobem zavaříme přímo do hotové polévky a krátce povaříme. Nekořeníme, nesolíme, Hraška je výborně ochucená.

Poznámka: Pokud halušky smažíme, jdou dobré po vychladnutí i do různých salátů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Reklama
Sedlácká omeleta Podzimní pohoda na chalupě. Vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Zavářka do polévky z Hrašky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web