Autor:

Zavářka do polévky z Hrašky

Snadné
Ingredience
Hraška
hrachová směs na obalování
1 balení
Petrželová nať 1 lžíce
Voda  

Postup přípravy:

Hrašku smícháme s vodou, abychom dostali těsto husté jako na halušky. Přidáme sekanou nať.

Potom: a) Do horkého oleje vhazujeme přes struhadlo s velkými otvory (nebo lžičkou, kdo má rád jak velké halušky) halušky, které smažíme. Dáváme do hotové polévky při servírování nebo můžeme vložit i do dušené zeleniny.

b) Halušky stejným způsobem zavaříme přímo do hotové polévky a krátce povaříme. Nekořeníme, nesolíme, Hraška je výborně ochucená.

Poznámka: Pokud halušky smažíme, jdou dobré po vychladnutí i do různých salátů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 1x)
Reklama
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Zavářka do polévky z Hrašky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web