Autor:

Zavářka do polévky z Hrašky

Snadné
Ingredience
Hraška
hrachová směs na obalování
1 balení
Petrželová nať 1 lžíce
Voda  

Postup přípravy:

Hrašku smícháme s vodou, abychom dostali těsto husté jako na halušky. Přidáme sekanou nať.

Potom: a) Do horkého oleje vhazujeme přes struhadlo s velkými otvory (nebo lžičkou, kdo má rád jak velké halušky) halušky, které smažíme. Dáváme do hotové polévky při servírování nebo můžeme vložit i do dušené zeleniny.

b) Halušky stejným způsobem zavaříme přímo do hotové polévky a krátce povaříme. Nekořeníme, nesolíme, Hraška je výborně ochucená.

Poznámka: Pokud halušky smažíme, jdou dobré po vychladnutí i do různých salátů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Reklama
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Zavářka do polévky z Hrašky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web