Zapékaný vaječný džuveč z kuřat

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře (větší, očištěné)
    • 120
      g cibule zelňačky
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 1
      špetka paprika - sladká
    • sůl podle chuti
    • 1
      dl vývar z kostí
    • 3
      dl kyselé mléko
    • 4
      ks vejce
    • 2
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře vykostíme a maso nakrájíme na menší kousky a osmahneme společně s cibulkou, nakrájenou nadrobno. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme vývarem z kostí, osolíme a dusíme do měkka.
2
Jednotlivé porce hotového pokrmu klademe do ohnivzdorných misek, zalijeme kyselým osoleným mlékem, v němž jsme rozšlehali vejce a zapečeme.
3
Pokrm podáváme v miskách, ve kterých se zapékal. Vhodnou přílohou je bílý chléb.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.