Autor:

Zapékaný vaječný džuveč z kuřat

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře (větší, očištěné)
1 ks
Cibule
zelňačky
120 g
Rajský protlak 1 lžíce
Paprika - sladká 1 špetka
Sůl
podle chuti
 
Vývar
z kostí
1 dl
Kyselé mléko 3 dl
Vejce 4 ks
Olej 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře vykostíme a maso nakrájíme na menší kousky a osmahneme společně s cibulkou, nakrájenou nadrobno. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme vývarem z kostí, osolíme a dusíme do měkka.

Jednotlivé porce hotového pokrmu klademe do ohnivzdorných misek, zalijeme kyselým osoleným mlékem, v němž jsme rozšlehali vejce a zapečeme. Pokrm podáváme v miskách, ve kterých se zapékal. Vhodnou přílohou je bílý chléb.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Zapékaný vaječný džuveč z kuřat

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web