Autor:

Zapékané vepřové maso po finsku

Střední
Ingredience
Rostlinný olej  lžička
Cibule 2 ks
Nové koření 1/2 lžička
Brambory 500 g
Sýr  lžíce
Strouhanka  lžíce
Vepřové maso
prorostlé
500 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso pokrájíme na kostky a osmahneme na oleji s cibuli. Osolíme, podlijeme a dusíme v troubě. Když je maso měkké, přidáme nové koření a brambory pokrájené na kousky. Promícháme a bez pokličky zapečeme doměkka.

Pak posypeme strouhaným sýrem se strouhankou a prudce zapečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Zapékané vepřové maso po finsku

Komentáře

  1. aťa Zeman   02.12.2007 | 9:08 | reagovat |

    je mi 17 let a uvaril sem si to sam a bylo to dobry:D

  2. Zdeněk Zajíc   02.12.2006 | 13:52 | reagovat |

    Brambory jsou nevařené

  3. Věra Pelikánová   30.11.2006 | 10:39 | reagovat |

    Celkem dobré-to nové koření dá fain chuť.Syrové brambory jsen pokrájela na dost malé kousky a přidala k napůl hotovému masu - stačilo to.Příště promíchám sýr, strouhanku ještě se smetanou !!!

  4. Věra Pelikánová   29.11.2006 | 9:46 | reagovat |

    Také na to koukám, ale řekla bych, že to vypadá na syrové brambory. Když jsou na kousky, tak se v té šťávě uvaří. Vařené brambory /kousky /by se rozvařily ještě víc, Dnes to vyzkoušímna dám vědět

  5. Ivana Samcová   27.11.2006 | 16:48 | reagovat |

    Chtěla jsem se zeptat, ty brambory jsou syrové nebo už předem uvařené? Díky za odpověď. Ivana

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web