Zapékané mleté maso se žampiony

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: aknesad

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g mleté maso nejlépe vepřové
    • 1
      plechovka žampiony
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      ks pórek
    • 100
      g sýr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 2
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do zapékací misky nebo na plech rozložíme okapané žampony. Pórek nakrajíme na kolečka a na oleji zprudka osmahneme, přidáme mleté maso a restujeme asi 5 minut, osolíme, opepříme a podle chuti dáme grilovací koření. Předěláme na plech na žampiony a zalijeme šlehačkou a posypeme sýrem. Pečeme asi 20 minut.
Zařazení: Maso Mleté
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Miloš
    Miloš |

    9. 1. 2011 09:35

    Je to samozřejmě rychlé a dobré, ale já osobně do tohoto jídla dávám strouhanou nivu.Ta dá tomuto jídlu úplně jinou chť a vůni.Je jasné že každý nivu nejí,ale to je jenom na chuti každého z nás.Jako přílohu dávám vařené brambory a třeba okurkový salát.

  • Olga Sitařová
    Olga Sitařová |

    3. 3. 2008 10:27

    Až mě překvapilo, že tak jednoduché jídlo, tak dobře chutná. Místo konzervovaných žampionů, jsem dala čerstvé, podušené na másle. A hlavně, je to rychlé...

  • Petra Káňová
    Petra Káňová |

    14. 1. 2008 11:47

    Jako přílohu jste podávali co?Děkuji

  • Veronika Hajasova
    Veronika Hajasova |

    4. 11. 2007 14:19

    Tenhle recept je vynikajici.Doporucuji

  • Anonym
    Anonym |

    30. 8. 2007 17:11

    TAK TO TEDA JDU DNES ZKUSIT A PAK DAM VEDET!!SNAD TO BUDE DOBRE?

  • Lenča
    Lenča |

    2. 6. 2007 13:35

    Je to opravdu moc dobré. Dnes jsem to uvařila na oběd a všem moc chutnalo.