Autor:

Zapékané jahody II.

Střední
Ingredience
Jahody 250 g
Vejce 6 ks
Cukr krupice 120 g
Hladká mouka 120 g
Máslo 20 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Očištěné a omyté jahody nakrájíme na menší kousky a dáme do zapékací misky prohřát společně s máslem. Z bílků a cukru ušleháme sníh, do kterého nalijeme rozšlehané žloutky a vmícháme mouku.

Pak těsto překlopíme na teplé jahody a vše dáme zapéci do trouby předehřáté na 150 °C.

Dorůžova zapečené jahody pocukrujeme a lžící překládáme na teplé talíře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Brownies Brownies - čokoláda jinak + skvělý recept Články z

Komentáře k receptu: Zapékané jahody II.

Komentáře

  1. ajsmanka   26.04.2011 | 17:09 | reagovat |

    Dělám už po několikáté a mohu vřele doporučit. Dávám 1

  2. iva heer   31.10.2005 | 16:47 | reagovat |

    Tak jsem si anchstala jahudky a jdu to vyzkouset.Muzete mi poprat hodne stesti!Diky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web