Autor:

Zapékané jahody II.

Střední
Ingredience
Jahody 250 g
Vejce 6 ks
Cukr krupice 120 g
Hladká mouka 120 g
Máslo 20 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Očištěné a omyté jahody nakrájíme na menší kousky a dáme do zapékací misky prohřát společně s máslem. Z bílků a cukru ušleháme sníh, do kterého nalijeme rozšlehané žloutky a vmícháme mouku.

Pak těsto překlopíme na teplé jahody a vše dáme zapéci do trouby předehřáté na 150 °C.

Dorůžova zapečené jahody pocukrujeme a lžící překládáme na teplé talíře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Zapékané jahody II.

Komentáře

  1. ajsmanka   26.04.2011 | 17:09 | reagovat |

    Dělám už po několikáté a mohu vřele doporučit. Dávám 1

  2. iva heer   31.10.2005 | 16:47 | reagovat |

    Tak jsem si anchstala jahudky a jdu to vyzkouset.Muzete mi poprat hodne stesti!Diky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web