Autor:

Zapékané jahody II.

Střední
Ingredience
Jahody 250 g
Vejce 6 ks
Cukr krupice 120 g
Hladká mouka 120 g
Máslo 20 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Očištěné a omyté jahody nakrájíme na menší kousky a dáme do zapékací misky prohřát společně s máslem. Z bílků a cukru ušleháme sníh, do kterého nalijeme rozšlehané žloutky a vmícháme mouku.

Pak těsto překlopíme na teplé jahody a vše dáme zapéci do trouby předehřáté na 150 °C.

Dorůžova zapečené jahody pocukrujeme a lžící překládáme na teplé talíře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Čokoládový koláč s polevou 4 báječné koláče z tmavého těsta Články z

Komentáře k receptu: Zapékané jahody II.

Komentáře

  1. ajsmanka   26.04.2011 | 17:09 | reagovat | závadný

    Dělám už po několikáté a mohu vřele doporučit. Dávám 1

  2. iva heer   31.10.2005 | 16:47 | reagovat | závadný

    Tak jsem si anchstala jahudky a jdu to vyzkouset.Muzete mi poprat hodne stesti!Diky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web