Autor:

Zapékané hovězí maso

Snadné
Ingredience
Hovězí maso
nebo konzerva hovězího ve vlastní šťáve
500 g
Rajčata 8 ks
Olej  
Česnek 4 stroužek
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Petrželka 1 lžíce
Sýr 100 g
Mateřídouška
sušená nebo lžíce čerstvé
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Na pekáček vytřený olejem nasypeme polovinu česneku nakrájeného na plátky, polovinu na kolečka nakrájených rajčat, plátky masa, osolíme, opepříme, posypeme bylinkami, zbytkem česneku a rajčat. Pokapeme olejem, posypeme sýrem a zapékáme asi 20 minut.

Obměna: můžeme podlít troškou vína nebo místo oleje na dno rozložit anglickou slaninu.

Podáváme s brambory, ale stačí i křupavý rohlík. Použijete-li konzervu, je to taková rychlovka na prázdniny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborové knedlíky s jablky a skořicí Rychlé a chutné večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Zapékané hovězí maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web