Autor:

Zapékané hovězí maso

Snadné
Ingredience
Hovězí maso
nebo konzerva hovězího ve vlastní šťáve
500 g
Rajčata 8 ks
Olej  
Česnek 4 stroužek
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Petrželka 1 lžíce
Sýr 100 g
Mateřídouška
sušená nebo lžíce čerstvé
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Na pekáček vytřený olejem nasypeme polovinu česneku nakrájeného na plátky, polovinu na kolečka nakrájených rajčat, plátky masa, osolíme, opepříme, posypeme bylinkami, zbytkem česneku a rajčat. Pokapeme olejem, posypeme sýrem a zapékáme asi 20 minut.

Obměna: můžeme podlít troškou vína nebo místo oleje na dno rozložit anglickou slaninu.

Podáváme s brambory, ale stačí i křupavý rohlík. Použijete-li konzervu, je to taková rychlovka na prázdniny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sendvič se slaninou a volským okem Rychlé a originální večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Zapékané hovězí maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web