Autor:

Zapékané halušky II.

Střední
Halušky
Sůl 1 lžička
Špek  
Zakysaná smetana 250 ml
Vejce
Pepř mletý  
Cibule 1 ks
Olej  
Petrželová nať  
Mletá paprika  
Brambory 600 g
Hladká mouka 200 g
Anglická slanina 70 g

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Ze surovin na halušky zpracujeme těsto, které necháme 10 min. odpočinout. Poté je přes haluškovač zaváříme cca 8 minut. Hotové je pokapeme olejem a promícháme. Na pánev dáme pokrájený špek a vyškvaříme, poté přidáme na drobno pokrájenou cibuli a na kostky slaninu, osmahneme a dáme stranou.

Hotové halušky lehce osolíme, opepříme a smícháme s osmahnutou směsí. Nalijeme do vymazaného pekáčku a polijeme zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali vejce, poprášíme mletou paprikou a zapékáme cca 20 minut. Hotové posypeme petrželovou natí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Zapékané halušky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web