Autor:

Zapékané filé IV.

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Rybí file 4 ks
Vejce 2 ks
Sýr
Eidam, Gouda
150 g
Pepř mletý  
Sůl  
Tymián  
Bazalka  
Provensálské koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Zmražené filé osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na pánvi. (Lze použít i koření na ryby.) Nastrouhaný sýr smícháme s vejci, přidáme bylinky (používám na tento recept sušené) a přelijeme přes opečené filé - když se odpaří voda co se vypeče.
Přikryjeme pokličkou a necháme zapéct.

Jako příloha jsou dobré brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: Zapékané filé IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web