Autor:

Zapékané filé IV.

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Rybí file 4 ks
Vejce 2 ks
Sýr
Eidam, Gouda
150 g
Pepř mletý  
Sůl  
Tymián  
Bazalka  
Provensálské koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Zmražené filé osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na pánvi. (Lze použít i koření na ryby.) Nastrouhaný sýr smícháme s vejci, přidáme bylinky (používám na tento recept sušené) a přelijeme přes opečené filé - když se odpaří voda co se vypeče.
Přikryjeme pokličkou a necháme zapéct.

Jako příloha jsou dobré brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Chuťovky na topinky - 4 recepty na tatarák Články z

Komentáře k receptu: Zapékané filé IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web