Autor:

Zapékané filé II.

Snadné
Ingredience
Rybí file 1 balíček
Bílé víno  šálek
Cibule  
Pepř mletý  
Paprika  
Kmín  
Sůl  
Olivový olej  
Sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybí filé (nebo lososa) osolíme, opepříme, okmínujeme a opaprikujeme. Opečeme na olej. Přendáme do zapékací misky (nejlépe keramické či kameninové, v níž můžeme pokrm servírovat). Zalejeme trochou bílého vína a před koncem zapékání posypeme sýrem. Necháme zapéci dozlatovat.
Podáváme s vařenými brambory a salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Skvělé odlehčující víkendové recepty: Králík, řepa a coleslaw Články z

Komentáře k receptu: Zapékané filé II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web