Zapékané filé II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček rybí file
    • bílé víno
    • cibule
    • pepř mletý
    • paprika
    • kmín
    • sůl
    • olivový olej
    • sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí filé (nebo lososa) osolíme, opepříme, okmínujeme a opaprikujeme. Opečeme na olej. Přendáme do zapékací misky (nejlépe keramické či kameninové, v níž můžeme pokrm servírovat). Zalejeme trochou bílého vína a před koncem zapékání posypeme sýrem. Necháme zapéci dozlatovat.
2
Podáváme s vařenými brambory a salátem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.