Autor:

Zapékané filé

Snadné
Ingredience
Rybí file  
Sůl  
Kečup - jemný  
Cibule  
Eidam sýr  
Máslo  
Zelená paprika  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé osolíme z obou stran a klademe do pekáčku nebo zapékací mísy. Potom na něj dáme vrstvu kečupu. Cibuli rozpůlíme, nakrájíme na plátky, které rozebereme na nudličky, a papriku nakrájíme na tenké nudličky. Oboje klademe na kečup.

Pak hustě posypeme nahrubo strouhaným eidamem a navrch dáme máslo (přibližně 1 vrchovatá lžíce na 1 kostku filé). Dáme zapéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Zapékané filé

Komentáře

  1. Vasek   06.02.2008 | 13:59 | reagovat |

    Ja jsem pridal i zlutou papriku a na cibuli a papriku jsem dal jeste na platky nakrajene uvarene brambory a dal jsem zapeci. Mnam.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web