Autor:

Zapékané filé

Snadné
Ingredience
Rybí file  
Sůl  
Kečup - jemný  
Cibule  
Eidam sýr  
Máslo  
Zelená paprika  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé osolíme z obou stran a klademe do pekáčku nebo zapékací mísy. Potom na něj dáme vrstvu kečupu. Cibuli rozpůlíme, nakrájíme na plátky, které rozebereme na nudličky, a papriku nakrájíme na tenké nudličky. Oboje klademe na kečup.

Pak hustě posypeme nahrubo strouhaným eidamem a navrch dáme máslo (přibližně 1 vrchovatá lžíce na 1 kostku filé). Dáme zapéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Zapékané filé

Komentáře

  1. Vasek   06.02.2008 | 13:59 | reagovat |

    Ja jsem pridal i zlutou papriku a na cibuli a papriku jsem dal jeste na platky nakrajene uvarene brambory a dal jsem zapeci. Mnam.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web