Autor:

Zapékané brynzové špagety

Snadné
Ingredience
Špagety 250 g
Bryndza 250 g
Vejce 3 ks
Rajčata 250 g
Sůl 1 špetka
Máslo 100 g
Zakysaná smetana 150 ml

Postup přípravy:

Špagety uvaříme, scedíme a necháme vychladnout. Brynzu, máslo, 2 žloutky vymícháme, přidáme špagety a pokud je třeba, dosolíme. Zlehka vmícháme sníh ze 3 bílků. Do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku vložíme 1/3 hmoty, na ni položíme polovinu na kolečka nakrájených rajčat, vložíme druhou třetinu hmoty, opět zbytek nakrájených rajčat a zakryjeme zbytkem špaget. Ve smetaně rozkvedláme 1 žloutek se špetkou soli a polejeme špagety. Ve vyhřáté troubě pečeme asi 45 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Zapékané brynzové špagety

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web