Autor:

Zapékané brynzové špagety

Snadné
Ingredience
Špagety 250 g
Bryndza 250 g
Vejce 3 ks
Rajčata 250 g
Sůl 1 špetka
Máslo 100 g
Zakysaná smetana 150 ml

Postup přípravy:

Špagety uvaříme, scedíme a necháme vychladnout. Brynzu, máslo, 2 žloutky vymícháme, přidáme špagety a pokud je třeba, dosolíme. Zlehka vmícháme sníh ze 3 bílků. Do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku vložíme 1/3 hmoty, na ni položíme polovinu na kolečka nakrájených rajčat, vložíme druhou třetinu hmoty, opět zbytek nakrájených rajčat a zakryjeme zbytkem špaget. Ve smetaně rozkvedláme 1 žloutek se špetkou soli a polejeme špagety. Ve vyhřáté troubě pečeme asi 45 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Marinovaná makrela s koprovou remuládou a hráškovým pyré Předkrm podle Radka Kašpárka: Marinovaná makrela Články z

Komentáře k receptu: Zapékané brynzové špagety

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web