Autor:

Zapékané brambory s vepřovkou

50 minut PT0H50M
Střední
Ingredience
Brambory  
Vepřové maso ve vlastní šťávě  
Vejce  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory si napůl uvaříme, oloupeme, nakrájíme na kolečka a vkládáme do zapékací formy, brambory osolíme a opepříme, na to poklademe vidličkou rozmačkanou vepřovou konzervu, takhle si uděláme několik vrstev, dokud forma nebude plná, pak dáme zapéct a ke konci zalijeme rozšlehanými zasolenými a zapepřenými vejci a necháme dopéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hříbky na cibulce s topinkou Víkendové menu pro chalupáře Články z

Komentáře k receptu: Zapékané brambory s vepřovkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web