Autor:

Zapékané brambory s kyselím zelím

Střední
Ingredience
Brambory 1 kg
Kysané zelí 500 g
Cibule 2 ks
Sůl  
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor, Ze zeleniny

Oloupeme a v osolené vodě uvaříme brambory.

Z kyselého zelí vymačkáme vodu a nakrájíme.

Cibuli osmažíme do zlatova, uvařené brambory rozmačkáme, zamícháme do nich zelí a cibuli.

Vymažeme zapékací mísu, naplníme bramborovou směsí a dáme zapéct do trouby.

Lze vylepšit vmícháním nakrájené klobásy nebo uzeného masa.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Kulajda Uvařte si klasické české polévky: 5 nejlepších receptů Články z

Komentáře k receptu: Zapékané brambory s kyselím zelím

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web