Zapečený květák s uzeným masem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • květák
    • 1
      ks nákládané žampiony (Plechovka)
    • 3
      ks vejce (Ušlehané)
    • máslo
    • 300
      g uzené maso (Nakrájené uvařené, nebo salám)
    • 200
      g sýr
    • koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařený květák nakrájíme na drobno, přidáme nakrájené uzené maso, žampiony, sýr vejce a koření. Vše řádně promícháme, polijeme máslem a dáme do trouby zapéct asi na 20 minut. Výborné i studené, příloha brambory a okurkový salát.
Zařazení: Maso Pokrmy

Komentáře k receptu

  • johanka
    johanka |

    29. 6. 2014 22:11

    Je to výborný tak jak to je ,pokud se to sni hned da se tam dat i ten brambor,ale bez nich je to supr i studene. Johanka ;-)

  • Radka Křížová
    Radka Křížová |

    15. 4. 2010 11:10

    dělala jsem včera k večeři a bylo to moc dobré. Jen na žampiony jsem zapomněla,ale chuti to neubralo

  • Silvie Poláková
    Silvie Poláková |

    11. 4. 2010 10:21

    Tento recept je výbornej. Do šlehaných vajec jsem ještě přidala smetanu a provensálské koření. Fakt super!

  • abu
    abu |

    10. 3. 2004 09:04

    Fakt mnam, ale jde to trochu jinak: Pridavam k tomu uz i varene brambory a zapekam to dohromady.