Autor:

Zapečený hlávkový salát s rajčaty

Střední
Ingredience
Mleté maso 400 g
Salát
Hlávky
2 ks
Máslo  
Vejce 3 ks
Cibule 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Tymián 1 špetka
Rajčata 5 ks
Sladká smetana 125 ml
Petržel
Zelená
 
Tvrdý sýr 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Omytý salát hrubě nakrájíme a dáme do máslem vymazané zapékací mísy. Mleté maso ochutíme solí, pepřem, špetkou tymiánu, vejcem a přidáme nasekanou cibuli. Dobře promícháme a děláme menší kuličky, které spolu s omytými a nakrájenými rajčaty vložíme na nakrájený salát do zapékací mísy. V hrnku rozšleháme zbývající 2 vejce se smetanou a nasekanou zelenou petrželkou, solí a pepřem a směs nalijeme do mísy.

Pečeme se středně vyhřáté troubě asi 40 minut asi 15 minut před dokončením posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem a dopečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pojďte ke stolu místo do tělocvičny! Pojďte ke stolu místo do tělocvičny! Články z

Komentáře k receptu: Zapečený hlávkový salát s rajčaty

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web