Autor:

Zapečený bramborák se zelím

Střední
Ingredience
Brambory 800 g
Vejce
Česnek
Pepř mletý  
Majoránka  
Sůl  
Sádlo  
Polohrubá mouka 10 g
Náplň
Kysané zelí 500 g
Anglická slanina
Nebo vařeného uzeného masa
10 ks
Sádlo
Na vymazání zapékací mísy
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Brambory jemně nastrouháme, vodu slijeme, přidáme vejce, utřený česnek a mouku, pepř, majoránku a dle chuti osolíme. Rozmícháme a lžící rozetřeme tenkou placku na rozpálený olej. Z jedné strany opečeme méně.

Na více opečenou stranu dáme zelí a plátek slaniny nebo vařeného uzeného masa, bramborák přehneme a dáme do vymazané zapékací mísy. Navrstvíme takto všechny bramboráky (cca 8-10 ks) a zapečeme v horké troubě do zlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Brambory s bylinkovými kotletami Chalupářské recepty s bramborami Články z

Komentáře k receptu: Zapečený bramborák se zelím

Komentáře

  1. marie nezlakova   11.10.2009 | 17:38 | reagovat |

    Moc jsme si pochutnali.Dělám hlavně ,,slovenské,, ,ale tohle byla příjemná změna.Díky za inspiraci a posílám jedničku!

  2. Kateřina Kudrnová   05.01.2007 | 15:07 | reagovat |

    Dekuji za recept, je opravdu vyborny.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web