Autor:

Zapečený bramborák se zelím

Střední
Ingredience
Brambory 800 g
Vejce
Česnek
Pepř mletý  
Majoránka  
Sůl  
Sádlo  
Polohrubá mouka 10 g
Náplň
Kysané zelí 500 g
Anglická slanina
Nebo vařeného uzeného masa
10 ks
Sádlo
Na vymazání zapékací mísy
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Brambory jemně nastrouháme, vodu slijeme, přidáme vejce, utřený česnek a mouku, pepř, majoránku a dle chuti osolíme. Rozmícháme a lžící rozetřeme tenkou placku na rozpálený olej. Z jedné strany opečeme méně.

Na více opečenou stranu dáme zelí a plátek slaniny nebo vařeného uzeného masa, bramborák přehneme a dáme do vymazané zapékací mísy. Navrstvíme takto všechny bramboráky (cca 8-10 ks) a zapečeme v horké troubě do zlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Zkažené, nebo ještě k jídlu? Jak poznáte, kdy vyhodit potraviny? Články z

Komentáře k receptu: Zapečený bramborák se zelím

Komentáře

  1. marie nezlakova   11.10.2009 | 17:38 | reagovat |

    Moc jsme si pochutnali.Dělám hlavně ,,slovenské,, ,ale tohle byla příjemná změna.Díky za inspiraci a posílám jedničku!

  2. Kateřina Kudrnová   05.01.2007 | 15:07 | reagovat |

    Dekuji za recept, je opravdu vyborny.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web