Autor:

Zapečený bramboráček

Střední
Ingredience
Brambory
velké
6 ks
Vejce 1 ks
Česnek 4 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka 100 g
Majoránka  
Olej
na vymazání
 
Šunka  
Sýr Niva  
Trvanlivý salám  
Hermelín  

Postup přípravy:

Nastrouháme brambory, přidáme vejce, utřený česnek, sůl, pepř, majoránku a hladkou mouku. Zapékací misku vymažeme olejem a necháme rozpéct troubu na 200 °C.

Do formy nalijeme polovinu těsta, na jednu polovinu poklademe šunku a nivu, na druhou tvrdý salám a hermelín. Zbytek těsta dáme na vrch a pečeme dozlatova.

Je to velmi rychlé, dobré a hlavně nemusíme stát hodinu u plotny a otáčet bramboráky. Doporučuji také udělat s kysaným zelím a uzeným masem!!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jarní hit - svěží salátové pokrmy Články z

Komentáře k receptu: Zapečený bramboráček

Komentáře

  1. Marie Kyrianová   03.01.2009 | 21:35 | reagovat |

    Výborný nápad, v nejbližší době vyzkouším,už bylo toho masa ažaž

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web