Autor:

Zapečený bramboráček

Střední
Ingredience
Brambory
velké
6 ks
Vejce 1 ks
Česnek 4 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka 100 g
Majoránka  
Olej
na vymazání
 
Šunka  
Sýr Niva  
Trvanlivý salám  
Hermelín  

Postup přípravy:

Nastrouháme brambory, přidáme vejce, utřený česnek, sůl, pepř, majoránku a hladkou mouku. Zapékací misku vymažeme olejem a necháme rozpéct troubu na 200 °C.

Do formy nalijeme polovinu těsta, na jednu polovinu poklademe šunku a nivu, na druhou tvrdý salám a hermelín. Zbytek těsta dáme na vrch a pečeme dozlatova.

Je to velmi rychlé, dobré a hlavně nemusíme stát hodinu u plotny a otáčet bramboráky. Doporučuji také udělat s kysaným zelím a uzeným masem!!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí hamburger Domácí hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Zapečený bramboráček

Komentáře

  1. Marie Kyrianová   03.01.2009 | 21:35 | reagovat |

    Výborný nápad, v nejbližší době vyzkouším,už bylo toho masa ažaž

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web