Zapečené zelí s vepřovým masem

Střední
Ingredience
Bílé zelí 1 ks
Vepřové maso 200 g
Cibule 1 ks
Mléko 1/2 l
Krupice 2 lžíce
Vejce 2 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Celou hlávku zelí uvaříme ve slané vodě. Cibuli nakrájíme, zpěníme na oleji a přidáme nakrájené uvařené zelí, maso na kostky a osmažíme. Přendáme do vymazaného pekáče, vejce rozšleháme v mléce s krupicí a tímto zelí zalijeme. Pečeme do červena.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Zapečené zelí s vepřovým masem

Komentáře

  1. Hana Lorencová   31.07.2006 | 14:33 | reagovat |

    Dělám pouze s vepřovým, ale i s kuřecím to nemusí být špatné, vyzkoušejte.

  2. Vendy   31.07.2006 | 13:16 | reagovat |

    Zkoušeli jste i z kuřecího masa?Nebo s vepřovým je to chutnější?

  3. Aninka   12.07.2006 | 20:25 | reagovat |

    Dobrý jídlo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web