Zapečené zelí s vepřovým masem

Střední
Ingredience
Bílé zelí 1 ks
Vepřové maso 200 g
Cibule 1 ks
Mléko 1/2 l
Krupice 2 lžíce
Vejce 2 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Celou hlávku zelí uvaříme ve slané vodě. Cibuli nakrájíme, zpěníme na oleji a přidáme nakrájené uvařené zelí, maso na kostky a osmažíme. Přendáme do vymazaného pekáče, vejce rozšleháme v mléce s krupicí a tímto zelí zalijeme. Pečeme do červena.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jarní závitky na špenátě Ingredience s nádechem jara Články z

Komentáře k receptu: Zapečené zelí s vepřovým masem

Komentáře

  1. Hana Lorencová   31.07.2006 | 14:33 | reagovat |

    Dělám pouze s vepřovým, ale i s kuřecím to nemusí být špatné, vyzkoušejte.

  2. Vendy   31.07.2006 | 13:16 | reagovat |

    Zkoušeli jste i z kuřecího masa?Nebo s vepřovým je to chutnější?

  3. Aninka   12.07.2006 | 20:25 | reagovat |

    Dobrý jídlo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web