Zapečené zelí s brambory

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • bílé zelí Syrové
    • mrkev
    • brambory
    • uzené maso Nebo slanina pro masožrouty
    • robi maso Nebo šmakoun
    • uzené tofu
    • sůl
    • kmín
    • ocet
    • cukr
    • provensálské koření
    • uzený sýr Dobrá je kombinace s mozzarellou
    • grilovací koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Podusíme zelí nakrájené na nudličky se solí, octem, kmínem, provensálským kořením, ke konci přidáme nastrouhanou mrkev, na porci cca půl mrkve. Pekáček vyložíme papírem na pečení, na dno dáme zelí smíchané s nakrájeným robi masem, směs pokryjeme brambory nakrájenými na tenčí plátky, posypeme grilovacím kořením a dáme péci, cca na půl hodiny, ke konci posypeme nastrouhným sýrem. Podáváme i s papírem, takto pokrm neztratí tvar.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.