Autor:

Zapečené vepřové panenky

Střední
Ingredience
Vepřová panenka 500 g
Máslo 2 lžíce
Olej 4 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Víno 1 sklenice
Sýr 100 g
Šunka 100 g
Hroznové víno
hrozen nebo několik růžiček květáku
1 ks
Brokolice
nebo několik kousků Chřestu
 

Postup přípravy:

Z vepřové panenky nakrájíme plátky, velmi jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a na směsi másla a oleje po obou stranách osmahneme.

Zbylý tuk vlijeme do pekáčku nebo kastrolu, rozložíme osmažené plátky masa, přelijeme je vínem, posypeme strouhaným sýrem a nudličkami šunky a v horké troubě zapečeme.

Ke konci zapékání vsypeme vinné bobulky, které jsme rozkrojili a odstranili
z nich zrnka.

Panenky na talíři přelijeme výpekem, obložíme vínem nebo zeleninou se šunkou a podáváme s hranolky nebo opékanými brambory.

Místo panenek můžeme použít dobře naklepané a odleželé maso z vepřové kýty nebo telecí maso.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Zapečené vepřové panenky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web