Zapečené těstoviny s mletým masem a rajskou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • mleté maso
    • cibule
    • sůl
    • majoránka
    • bazalka
    • oregáno
    • kečup - jemný
    • smetana
    • eidam sýr
    • pepř mletý čtyři druhy
    • olej na pánev a na uvaření nudlí
    • těstoviny nejlépe vrtule
    • omáčka rajská, může být z prášku
    • mléko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibulku nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Až zesklovatí přidáme mleté maso a vařečkou ho naporcujeme na menší kousky. Dáme na menší plamen a necháme maso se "rozpadnout", přitom mu vařečkou pomáháme. Pak osolíme, opepříme a přidáme bylinky, podle chuti. V druhém kastrůlku připravíme rajskou omáčku, část vody můžeme nahradit mlékem a přidáme ještě smetanu, ať je ji víc, pak přidáme kečup, promícháme a zalejeme pánev s připraveným mletým masem. Na chvilku společně povaříme.
2
Nakonec směs nalijeme do uvařených vrutů, promícháme a zapékáme v míse nebo v remosce. Povrch posypeme bohatě sýrem. Je to poměrně rychlé a vynikající.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • kkkkk...
    kkkkk... |

    4. 5. 2011 11:48

    dneska to budu vařit tak jsem zvědevá na tu baštu :-) :-)

  • Eva Staňková
    Eva Staňková |

    3. 4. 2008 16:54

    Musím potvrdit, skvělá bašta. Vlastně by to mohla být ukázková směs na přípravu lasagní.

  • František
    František |

    10. 10. 2007 10:30

    Je to výborné !!!