Zapečené papriky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks paprika Slovenské
    • 200
      g anglická slanina
    • 150
      g tvrdý sýr
    • 1
      ks vejce
    • 2
      ks rohlík
    • grilovací koření
    • smetana
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Anglickou slaninu a rohlíky nakrájíme na jemno, sýr nastrouháme a smícháme s vajíčkem a grilovacím kořením, potom směsí naplníme papriky a dáme do pekáče. Vše zalijeme smetanou a pokapeme kečupem, pečeme cca 40 minut.
2
Brambory jsou nejvhodnější přílohou.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Beata Škanderová
    Beata Škanderová |

    5. 7. 2009 22:22

    Môže sa to podávať aj ako predjedlo na studeno? A aby náplň nebola suchá, nemôže sa tá slanina opražiť? Rada by som to vyskúšala, tak poradte mi milé kuchárky, čo ste to už skúšali nejaké dobré ohurujúce vychytávky alebo nejaké dobré predjedlo.Vďaka

  • Míla Kořínková
    Míla Kořínková |

    24. 9. 2006 21:53

    Příště rohlíky trochu zvlhčím mlékem, náplň nám připadala trochu suchá, ale moc nám chutnalo, a dávám si do oblíbených.

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    14. 9. 2006 11:25

    Já jsem použila šlehačku,ale myslím si,že i zakysaná smetana by byla dobrá.

  • beba
    beba |

    14. 9. 2006 11:14

    Smotana má byť kyslá alebo na šlahanie ?

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    14. 9. 2006 06:58

    Letos se urodilo hodně paprik,tak jsem si stáhla spoustu receptů s paprikami a budu je postupně zkoušet.Toto je první z nich a moc nám chutnal.Akorát vajíčka jsem dala 2,aby se směs lépe spojila. Dávám 1.

  • Jindra
    Jindra |

    1. 10. 2005 10:13

    Zkoušela jsem tento recept a bylo to moc a moc dobré!!!!

  • Katka K
    Katka K |

    18. 12. 2004 10:09

    Vynikající!!!!