Autor:

Zapečené palačinky s houbami

Střední
Ingredience
Čerstvé houby 250 g
Sojová omáčka 2 lžíce
Masox 2 lžíce
Worcestrová omáčka 2 lžíce
Polohrubá mouka 125 g
Mléko 250 ml
Vejce 2 ks
Sůl 1 špetka
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Anglická slanina 100 g
Sýr 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Podusí se čerstvé houby, nakrájí na kousky. Naloží se přes noc do marinády (sojovka, masox, Worchester). Udělají se slané palačinky (polohrubá mouka, mléko, vejce, sůl), pak se osmaží cibulka, česnek a anglická slanina, přidají se do toho houby, orestují, směsí se naplní palačinka, sroluje a palačinkami se vyloží zapékací miska. Posypou se strouhaným sýrem a zapečou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hot dog s domácím lilkovým dipem Levné a rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Zapečené palačinky s houbami

Komentáře

  1. MartinV   14.02.2007 | 12:59 | reagovat |

    Nic ve zlém, ale pokud je uvedeno množství pouze u jedné suroviny, proč ho vůbec uvádět ? Sám vařím bez váhy "dle oka, vůně a intuice", ale u nových receptů mám rád přesnost. První zkouška je přesně dle originálu a příště nechť si každý upraví podle svého ...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web