Zapečené mleté hovězí maso

Hodnocení:

Moje:

50 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g mleté maso - hovězí
    • 1
      šálek cuketa jemně pomleté
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžička bazalka jemně nasekaná čerstvá
    • 0,5
      lžička oregáno
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks rajče
    • 2
      lžíce strouhaný parmazán

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny přísady kromě rajčete a parmezánu důkladně promícháme. Maso vložíme do vymazaného pekáčku, přikryjeme a pečeme v troubě asi 30 min. při 220 °C. Potom odkryjeme, obložíme na kolečka nakrájeným rajčetem a posypeme sýrem. Nepřikryté zapečeme ješte 10-15 minut.
Zařazení: Maso Hovězí Mleté

Komentáře k receptu

  • Segoy
    Segoy |

    21. 7. 2013 17:39

    Trochu jsem poupravil, vynechal jsem cuketu, přidal jedno celé vejce. Na závěr podávám se zeleninovým salátem a osvědčilo se mi přidat i trochu ricotty, se salátem i ogrilovanm rajčetem vynikne výborně a zjemní :) 8-)

  • Monika Kaznowska
    Monika Kaznowska |

    19. 2. 2008 17:08

    Moc dobre, jen jsem pridala trochu vice parmezanu :)