Autor:

Zapečené masíčko

Střední
Porce: 4
Ingredience
Maso
(kuřecí nebo krůtí prsa či plátky vepřové kýty)
4 plátek
Česnekový bok
(nebo anglické slaniny)
100 g
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Grilovací koření  
Šlehačka 1 kelímek
Olej  
Sůl  
Sýr
uzený
150 g
Brambory 6 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Pekáček vytřeme olejem a naskládáme do něj vrstvu brambor, osolíme. Maso naklepeme, posypeme kořením a naskládáme na brambory. Na maso položíme plátky slaniny, zasypeme hrubě nakrájenou cibulí a česnekem. Navrch naskládáme vrstvu brambor, osolíme. Zalijeme šlehačkou a dáme přikryté péci do trouby (220 °C). Když jsou brambory téměř měkké, posypeme strouhaným sýrem a necháme zapéci dozlatova.
Podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Zapečené masíčko

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web