Autor:

Zapečené masíčko

Střední
Porce: 4
Ingredience
Maso
(kuřecí nebo krůtí prsa či plátky vepřové kýty)
4 plátek
Česnekový bok
(nebo anglické slaniny)
100 g
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Grilovací koření  
Šlehačka 1 kelímek
Olej  
Sůl  
Sýr
uzený
150 g
Brambory 6 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Pekáček vytřeme olejem a naskládáme do něj vrstvu brambor, osolíme. Maso naklepeme, posypeme kořením a naskládáme na brambory. Na maso položíme plátky slaniny, zasypeme hrubě nakrájenou cibulí a česnekem. Navrch naskládáme vrstvu brambor, osolíme. Zalijeme šlehačkou a dáme přikryté péci do trouby (220 °C). Když jsou brambory téměř měkké, posypeme strouhaným sýrem a necháme zapéci dozlatova.
Podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Zapečené masíčko

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web