Autor:

Zapečené kotlety II.

Střední
Ingredience
Kotlety
- nejlépe bez kosti (podle počtu osob)
 
Sůl  
Pepř mletý  
Kečup - jemný  
Tvrdý sýr  
Máslo  
Strouhanka  
Cibule  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na vymazaný plech máslem, vysypaný strouhankou položíme lehce naklepané kotlety. Posolíme, popepříme, potřeme kečupem. Nato položíme silnější vrstvu cibule nakrájené na kolečka. To celé posypeme silně nastrouhaným sýrem. Na kotletu položíme oříšek másla a dáme do trouby zapéct - 150 °C.

Když je sýr mírně nahnědlý, je maso upečené. Kdo si to může dovolit, tak před dopečením může podlít sladkou smetanou. Výborné s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Zapečené kotlety II.

Komentáře

  1. Irena Klasová   03.08.2006 | 12:36 | reagovat |

    Jak dlouho se zapekají kotlety v troubě? Jinak recept vypadá velice zajímavě, lákavě a hlavně rychle:-)

  2. Aninka   02.08.2006 | 21:29 | reagovat |

    To je moc dobrý jídlo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web