Autor:

Zapečené houby se smetanou

Snadné
Ingredience
Čerstvé houby 500 g
Cibule 1 ks
Sádlo 2 lžíce
Kmín 1 lžička
Sůl 1 lžička
Pepř celý 1 špetka
Smetana ke šlehání 1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Tento pokrm děláme nejdříve na sporáku a poté dáme do trouby.

Do pekáčku na rozehřáté sádlo nasypeme na půlkolečka nakrájenou cibuli (jen o málo menší množství než dáme hub), osmahneme, přidáme na větší kousky nakrájené houby. Osolíme, opepříme a okmínujeme a mícháme dokud se neodpaří voda. Poté zalijeme smetanou a dáme na 30 min. do trouby na 175 °C. Občas promícháme.

Podáváme s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Zapečené houby se smetanou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web