Autor:

Zapečené filé se zeleninou

Střední
Ingredience
Rybí file  
Červená paprika  
Rajčata  
Brambory  
Slunečnicový olej  
Máslo  
Smetana  
Kmín  
Sůl  
Pepř mletý
nebo chilli
 
Omáčka
Zapékací
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Brambory oloupeme a syrové nakrájíme na plátky. Zeleninu očistíme a nakrájíme na proužky. Zapékací mísu vymažeme olejem a klademe vrstvu brambor, kterou osolíme, okmínujeme a opeříme. Na ně poklademe filé, které též osolíme. Na vrch dáme nakrájené papriky a rajčata a přikryjeme opět brambory, které opět posolíme a okmínujeme. Na vrch klademe lístečky másla a potřeme zapékací omáčkou.

Pečeme v troubě zvolna asi 45 minut. 10 minut před dokončením přidáme smetanu dle množství.

<BR>Na jednu porci cca 200 g filé, 200 g brambor, jednu papriku, jedno rajče. Ostatní suroviny podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Zapečené filé se zeleninou

Komentáře

  1. Franta   29.07.2014 | 16:14 | reagovat |

    Tak jsem to vyzkoušel, udělal jsem dvě vrstvy, smetanu jsem nedal, ale zalil jsem to nakonec vajíčkama a je to dobrý....

  2. Anonym   18.11.2007 | 21:12 | reagovat |

    Vzkaz pro Jájinu, jsme v kategorii POKRMY Z RYB tak nevím proč se zmiňujete o receptu z jiné kategorie? To sem vůbec nepatří!

  3. Jájina   21.10.2007 | 14:12 | reagovat |

    Já dělám jinou verzi, protože nemáme rádi ryby. Místo ryb dám kuřecí nebo vepřové maso/rychle opečené na tuku na pánvi/a ještě pokladu anglickou slaninou. A bez zeleniny.Je lepší zeleninový salát. Takové recepty v zapékací míse mám ráda, protože je to snadný, rychlý recept, který můžete připravit ráno a je celé dopoledne uklizeno.

  4. dearali   01.10.2007 | 16:35 | reagovat |

    zapekaci omacka se da koupit v obchode, je to podlevaci stava na maso, baleno v plechovce.

  5. Marcel   18.08.2006 | 9:46 | reagovat |

    To tím asi myslí, to, co se ze všeho vypeče, tak to dole nabrat a tím polévat ..

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web