Autor:

Zapečené brambory po švýcarsku

Snadné
Ingredience
Uzené maso
krkovice
300 g
Brambory 3/4 kg
Šlehačka 1 kelímek
Cibule 2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  
Eidam sýr 100 g
Sádlo
na vymazání
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Do vymazaného pekáče poklademe plátky brambor, osolíme, opepříme.
Přidáme kolečka cibule, nahrubo nasekaný česnek, uzené na kostky nakrájené, vrstvu strouhaného sýra, končíme vrstvou brambor.
Zakryté pečeme asi půl hodiny, poté odkryjeme, zalijeme šlehačkou a dopečeme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1
5 7 5 1
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Zapečené brambory po švýcarsku

Komentáře

  1. Marie Pejchová   09.05.2008 | 10:38 | reagovat |

    Simčo, naprosto vynikající bašta, díky !!! Dávám za jedna 1 !!!

  2. tibor mesany   03.07.2007 | 17:41 | reagovat |

    bilo to moc k chuty

  3. pavča   08.06.2007 | 8:45 | reagovat |

    Taky nám všem moooc chutnalo! Je to jednoduché a rychlé, určitě jsem je nedělala naposledy.

  4. Martina S.   02.03.2007 | 17:27 | reagovat |

    Bylo to výborné, chutnalo celé rodině - a také úžasně rychlé. Dávám za jedna.

  5. Jana   06.03.2006 | 19:02 | reagovat |

    Pani Simono,tak jsem vyzkoušela a davam za 1.Cele rodině moc chutnalo!!!!!

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web