Autor:

Zapečené brambory po maďarsku

Střední
Ingredience
Brambory  
Mražený hrášek 1 balíček
Vejce
Zakysaná smetana 4 kelímek
Sladká smetana  
Pepř mletý  
Sůl  
Pálivé klobásy 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Uzeniny

Brambory uvaříme ve slupce a nakrájíme na plátky. Vejce uvařit natvrdo, také nakrájet na plátky. Do zapékací mísy dáme vrstvu brambor, posolíme popepříme. Nasypeme půl sáčku hrášku, poklademe 2 vejce, nakrájenou jednu klobásu na plátky a pomažeme zakysanou smetanou - 2 kelímky. Vrstvení opakujeme. Poslední vrstva jsou pouze brambory, které zalijte sladkou smetanou (stačí půl kelímku) - aby brambory byly šťavnaté. Dáme zapéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Houbová polévka Tradiční polévky Články z

Komentáře k receptu: Zapečené brambory po maďarsku

Komentáře

  1. Katka   03.11.2007 | 22:18 | reagovat |

    Hm,to vypadá dobře už jenom z receptu, co potom na talíři. Ráda vařím ze zakysané smetany, a to jak teplou, tak i studenou kuchyni. Díky za tip, vyzkouším.

  2. Klára Churáčková   03.11.2007 | 11:34 | reagovat |

    Houbo zkuste to klidne, ale tim ze jsem jidlo delala pro spoustu lidi, tim padem cely balicek brambor tak aby to nebylo suche. Ale klidne muze byt polovina, proc ne??

  3. Houba   31.10.2007 | 8:44 | reagovat |

    Recept vypadá dobře, jen se mi zdá, že je tam velké množství smetany. Nestačila by polovina?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web