Autor:

Zapečené bramborové noky s kuřecím masem

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
řízek
400 g
Bramborové noky 500 g
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Nákládané žampiony 50 g
Nakládané kapie 1 ks
Kečup - jemný 1 lžíce
Smetana 1 hrnek
Sýr 50 g
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Nakrájíme cibuli na drobno, osmažíme do růžova, přidáme na kostičky nakrájené kuřecí řízky, osolíme a osmahneme do měkka. Přidáme na nudličky nakrájenou kapii, žampiony a česnek , vše jen zlehka obarvíme kečupem a smícháme s uvařenými noky. Dáme do pekáčku, lehce zalijeme smetanou (nesmí to plavat) a navrh poklademe nastrouhaný sýr. Vše dáme zapéct do trouby asi tak na 15-20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Pečená kachna po savojsku Recept na víkend: Pečená kachna po savojsku Články z

Komentáře k receptu: Zapečené bramborové noky s kuřecím masem

Komentáře

  1. Lucie F.   30.07.2010 | 6:04 | reagovat | závadný

    Prosim, jakou smetanu ?

  2. Milan Daniel   14.02.2010 | 9:45 | reagovat | závadný

    Tak jsem menu podle tohoto receptu dělal po x-té, tentokrát však s vlastnoručně vyrobenými gnochi podle italského receptu. Je to samozřejmě nejméně o polovinu pracnější, ale ten výsledek! Opravdu boží!

    1. Štěpánka Staňová   06.03.2011 | 10:03 | reagovat | závadný

      Milane, mohl byste mi prosím dát recept na domácí gnochi? Ten svůj jsem ztratila a nepamatuji si přesný poměr.
      Děkuji

  3. Zdeňka Švarcová   22.08.2008 | 11:34 | reagovat | závadný

    Výborné!! trošku jsem zaměnila kuřecí za parmskou šunku, kterou jsem promíchala na pánvi s cibulkou a česnekem, po jsem přidala nivu, smetanu, zampióny, nakonec jsem zapekla se sýrem 15 minut na 150 stupňů. Pozor na tuk, aby neplavalo v oleji, není nutné na začátku dávat mnoho oleje, pustí si to šťávy dost.

  4. Iveta Vyvrísková   11.10.2007 | 18:33 | reagovat | závadný

    Móóóc dobré, taky jsem to trošku pozměnila.Cibuli, šunku, čerstvou papriku - červenou, zelenou, česnek a místo kečupu pesto a posipat parmazánem. Uf to je dobrota.

  5. Di   12.09.2006 | 9:51 | reagovat | závadný

    To vbypadá opravdu dobře, určitě vyzkouším. Noky máme rádi, asi raději než těstoviny. Pro Magdinu - zkusila jste už dát například do číny sterilované sladkokyselé žampiony? Já totiž také nemám ráda ty ve slaném nálevu, cítím v nich jakousi divnou pachuť. V tomto receptu bych ovšem možná dala přednost čerstvým houbičkám.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web