Autor:

Zapečená vinná klobása - slaný koláč

Snadné
Ingredience
Vinná klobása 500 g
Cibule 500 g
Olej
na smažení
 
Hladká mouka 2 lžíce
Balzamikový ocet 1 lžíce
Tymián
čerstvý,nasekaný
1 lžíce
Zakysaná smetana 150 g
Vejce 4 ks
Listový špenát 100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Zapečená vinná klobása - slaný koláč

Postup přípravy:

Troubu zahřejeme na 200°C. Zapékací formu vyložíme pečícím papírem, do ní stočíme vinnou klobásu a začneme péct ještě dřív než připravíme těsto. Klobása se tak zpevní a bude mít lepší barvu.
Cibuli pokrájíme na slabé půlměsíčky a na pánvi s trochou rozpáleného oleje ji osmažíme dozlatova. Na závěr ji zaprášíme moukou a přidáme ocet. Už nezahříváme, pánev odstavíme, přidáme tymián, sůl, pepř, vmícháme zakysanou smetanu, vejce a čerstvé listy předem propraného špenátu.
Do formy s předpečenou klobásou nalijeme cibulovou směs a vrátíme zpět do trouby. pečeme ještě asi 25 minut. Hotový ,,koláč,, musí být pevný, se zlatavou barvou napovrchu.

Podáváme se zeleninovým salátem, teplé i studené...dle chuti :-).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 5x)
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Zapečená vinná klobása - slaný koláč

Komentáře

  1. Jindra   21.07.2011 | 14:44 | reagovat | závadný

    nám taky chutnalo :-P ;-)

  2. Amálka   13.06.2011 | 12:29 | reagovat | závadný

    Udělala jsem k němu zeleninový salát a byla to včerejší výborná večeře :-*

  3. paviocko   06.03.2011 | 12:17 | reagovat | závadný

    Vyzkoušela jsem k nedělnímu obědu a moc to celé rodině chutnalo. Listový špenát jsem neměla, tak jsem dala mražený sekaný, jen jsem ho chvíli povařila na osmažené cibuli a pak teprve zakápla balsamikem a poprášila moukou. Jako přílohu jsem dala pečené brambory a opravdu to bylo moc dobré!!!!

    1. pippiva   06.03.2011 | 12:50 | reagovat | závadný

      Paviocko,oznamkovala jste petkou,nespletla jste se,kdyz vam to chutnalo?Ja se take na tento recept chystam... :-)

      1. recepty73   06.03.2011 | 17:31 | reagovat | závadný

        ...:-D ...

        1. recepty73   07.03.2011 | 14:26 | reagovat | závadný

          ...díky za vyzkoušení ;-) ,vidím,že známkování za 5 úmyslně nebylo,když pošlete i foto ;-) 8-) !

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web