Autor:

Zapečená treska v sýrové omáčce

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Filé z tresky 750 g
Citron  
Sůl  
Pepř mletý  
Smetana 1 ks
Cibule 1 ks
Mrkev 2 ks
Cihla 200 g
Listový špenát 1 ks
Olivový olej  
Vejce 3 ks
Brambory 1 kg

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filetky osušíme a nakrájíme na větší plátky, vložíme do slabounce vymazané zapékací misy olivovým olejem, osolíme, opepříme. Na jemno nakrájenou cibulku s mrkvi osmahneme na oleji, pomalu zaléváme smetanou malinko osolíme a opepříme a na konec přidáváme nastrouhaný sýr, po spojení dáme bokem.

Spařený špenát na páře oloupaných brambor pokládáme na filetky zároveň s uvařenými vejci nakrájené na plátky, zalijeme připravenou omáčkou a na konec posypeme naštouchanýma bramborama. Dáme do trouby na 30 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Zapečená treska v sýrové omáčce

Komentáře

  1. Míla   08.04.2006 | 17:57 | reagovat |

    A na co je v ingrediencích ten citron když se pak nikde nepoužije?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web