Zapečená treska v sýrové omáčce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g filé z tresky
    • citron
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks smetana
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks mrkev
    • 200
      g cihla
    • 1
      ks listový špenát
    • olivový olej
    • 3
      ks vejce
    • 1
      kg brambory

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filetky osušíme a nakrájíme na větší plátky, vložíme do slabounce vymazané zapékací misy olivovým olejem, osolíme, opepříme. Na jemno nakrájenou cibulku s mrkvi osmahneme na oleji, pomalu zaléváme smetanou malinko osolíme a opepříme a na konec přidáváme nastrouhaný sýr, po spojení dáme bokem.
2
Spařený špenát na páře oloupaných brambor pokládáme na filetky zároveň s uvařenými vejci nakrájené na plátky, zalijeme připravenou omáčkou a na konec posypeme naštouchanýma bramborama. Dáme do trouby na 30 minut.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Míla
    Míla |

    8. 4. 2006 17:57

    A na co je v ingrediencích ten citron když se pak nikde nepoužije?