Autor:

Zapečená špalda s brokolicí

60 minut PT0H60M
Porce: 4
Ingredience
Brokolice 300 g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Cuketa 1 ks
Cherry rajčátka 200 g
Šunka 150 g
Mozzarella 150 g
Olivový olej 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně

Špaldová zrna dobře propereme pod tekoucí vodou a pak je uvaříme v osolené vodě na skus. Scedíme je a necháme okapat.
Brokolici očistíme, rozebereme na růžičky a vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou. Asi minutu povaříme, scedíme a necháme okapat.
Cibuli s česnekem oloupeme. Cibuli nasekáme nadrobno a česnek prolisujeme.
Cuketu s rajčátky opláchneme a obojí nakrájíme na kousky.
Šunku a mozzarellu nařežeme na nudličky.
Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm cibuli, přimícháme cuketu, šunku i česnek a vše společně osmahneme. Nakonec přidáme špaldu a brokolici. Směs osolíme, opepříme a odstavíme.
Špaldovou směs rozprostřeme do vymaštěné zapékací mísy. Navrch rozložíme rajčátka. Vše zasypeme sýrem a dáme do rozehřáté trouby na 190 °C a zapékáme asi 40 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Zapečená špalda s brokolicí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web