Autor:

Zapečená panenka na párátku

Střední
Ingredience
Vepřová panenka  
Parmská šunka  
Slanina  
Mandle  
Smetana  
Sušené švestky  
Olivy
Vypeckovaná
 
Mozzarella  
Sůl  
Pepř mletý  
Rajčata  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Panenku nakrájíme na plátky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, slaninu taktéž i šunku.

Napícháme na párátko: 1 plátek panenky, 1 slaniny, 1 šunky, 1 plátek rajčete, 1 ks olivy bez pecky, 1 ks sušené švestky. Zprudka opečeme na oleji a přelijeme smetanou dle chuti. Dozdobíme nakrájenou mozzarelou a mandlemi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Zapečená panenka na párátku

Komentáře

  1. Michal   05.02.2012 | 12:28 | reagovat |

    Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P

  2. Anonym   21.03.2007 | 11:04 | reagovat |

    Za 1.

  3. Pavel Lopata   21.03.2007 | 11:03 | reagovat |

    Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web