Autor:

Zapečená panenka na párátku

Střední
Ingredience
Vepřová panenka  
Parmská šunka  
Slanina  
Mandle  
Smetana  
Sušené švestky  
Olivy
Vypeckovaná
 
Mozzarella  
Sůl  
Pepř mletý  
Rajčata  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Panenku nakrájíme na plátky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, slaninu taktéž i šunku.

Napícháme na párátko: 1 plátek panenky, 1 slaniny, 1 šunky, 1 plátek rajčete, 1 ks olivy bez pecky, 1 ks sušené švestky. Zprudka opečeme na oleji a přelijeme smetanou dle chuti. Dozdobíme nakrájenou mozzarelou a mandlemi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Zapečená panenka na párátku

Komentáře

  1. Michal   05.02.2012 | 12:28 | reagovat |

    Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P

  2. Anonym   21.03.2007 | 11:04 | reagovat |

    Za 1.

  3. Pavel Lopata   21.03.2007 | 11:03 | reagovat |

    Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web