Zapečená krkovička

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • pepř mletý
    • vegeta
    • cibule
    • vejce
    • sádlo
    • máslo
    • vepřová krkovice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krkovici lehce naklepeme, osolíme, opepříme a přidáme koření. Obalíme v rozšlehaném vejci a zprudka opečeme na sádle. Do máslem vymazaného pekáčku naskládáme vrstvu - krkovice, cibuli na kolečka a zase krkovici a cibuli.
2
Navrch dáme ještě kostičky másla. Přikryté dáme zapéct do trouby na 1/2 až 3/4 hodiny. Vypeče se z toho dobrý sosík. Takže příloha vařené brambory nebo kaše.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Jiří
    Jiří |

    13. 7. 2015 16:25

    Proboha proč vegetu???? :-$

  • Anonym
    Anonym |

    8. 3. 2008 17:39

    nechápu, proč dávat na mastnou krkovici ještě máslo????

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    9. 12. 2004 13:49

    Takto připravenou krkovici ještě zaliji rozpuštěnou kostkou masoxu.Je moc dobré.